Onderwijspioniers voor de Nieuwe Aarde
 We leven spiritueel gezien in een bijzondere tijd: de overgang naar het Gouden Tijdperk. Een tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen gaan leven. We hebben onderwijspioniers nodig die het onderwijs voor de Nieuwe Aarde vorm willen gaan geven vanuit hun Lichtkracht.

Wil jij een lichtgids zijn voor nieuwetijdskinderen?

Voel jij aan alles dat jij in deze bijzondere tijd als hoogsensitieve onderwijsprofessional een spirituele taak hebt bij de begeleiding van nieuwetijdskinderen – en wil je daar nu ook echt voor gaan staan?

Voel je al langer dat het huidige prestatiegerichte en vanuit de Matrix gecontroleerde onderwijs- en zorgsysteem jou niet meer past, jou uitput en jouw sensitiviteit tegenwerkt in plaats van voedt?

Voel jij dat je niet meer mee wil gaan in alles wat jou wordt opgelegd en geprogrammeerd, wil jij je eigen koers gaan varen en zoek je daarbij gelijkgestemde zielen?

Voel jij dat je werkelijk een rol van betekenis wil gaan spelen voor de verankering en transformatie van het onderwijs voor de Nieuwe Aarde, waarbij jij een Lichtgids, een spiritueel leer-Kracht of wil zijn voor nieuwetijdskinderen?

Wil jij een opleiding op HBO-niveau volgen in een kleine, persoonlijke groep waarbij jij jezelf diepgaand ont-wikkelt en een CRKBO-gecertificeerd diploma ontvangt?

Voel jij bij dit alles een JA!

Dan is deze opleiding wat jij als hoogsensitieve onderwijsprofessional zoekt.

Kern van de Opleiding Holistisch Lesgeven

 • Het begeleiden van kinderen van de nieuwe tijd: je word een Spiritual Teacher, een Lichtgids
 • Vanuit verbinding met jeZelf als hoogsensitieve leraar/onderwijsprofessional naar verbinding met de kinderen uit jouw groep
 • Jouw HSP-zijn word je grote kracht
 • Lesgeven met open hart en ziel, vrij van eigen ballast
 • Je eigen trillingsfrequentie gaat omhoog door bewustzijnsontwikkeling
 • Fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele ontwikkeling van het kind staan centraal. Het kind is de meester, jij bent de Lichtgids.
 • Holistische benadering. Alles maakt deel uit van het geheel. Eenheidsbewustzijn
 • Persoonlijke & spirituele ontwikkeling van jeZelf in jaar 1: Innerlijk Meesterschap: naar een krachtige verbinding met jeZelf als HSP
 • Praktische tools om nieuwetijdskinderen te begeleiden in jaar 2: Specialist in holistisch lesgeven
 • Stevige verbinding met theorie en HBO-kerncompetenties
 • De opleiding is geschikt voor professionals werkzaam in: PO, VO, Speciaal onderwijs, Kinderopvang

De opleiding Holistisch Lesgeven wordt gegeven door CRKBO-gecertificeerd hoofddocent Miriam Hoogma en diverse fantastische bevlogen gastdocenten.

Miriam heeft een achtergrond als leraar, lecturer pedagogiek/lerarenopleider, antropoloog, onderwijsadviseur en is healer en holistisch therapeut.

In 2023 start de vierde lesgroep met onderwijspioniers voor de Nieuwe Wereld.

We geven deze opleiding niet vanuit een boekje, of methodiek, maar vanuit onze eigen doorleefde ervaringen in het onderwijs en als Lichtbrengers. Deze opleiding is uniek in Nederland en wordt ondersteund door o.a. lerarenbeurs, professionaliseringsbudget e.a. Vraag naar de mogelijkheden en ervaringen van onze studenten.

Zet jij de nieuwetijdskinderen in hun Lichtkracht?

 Kies nu voor de opleiding Holistisch Lesgeven en stap in jouw Lichtkracht.


06 21155530


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur